Witaj! Przeglądasz forum jako gość. Zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wszystkich opcji forum.
Zamknięty temat
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: Rodzynek

1. Guest

Rodzynek

przegladając te setki różnych projektów wpadł nam w oko projekt Rodzynek. Czy ktoś z państwa podejmował się budowy tego domu. Byłbym zainteresowany Waszymi spostrzeżeniami na temat tego domku. Jakie koszty. Mam w planie małe zmiany
    wejście do kotłowni z garażu, przesunięcie ściany pokoju o okołó 1-1,5metra co powiększy łazienkę i kotłownię, na górze pokój połączyć z łazienką, łazienka między pokojami 16,3 a 15,1, z pokoju 15,1 po zmianach suszarnia z jakaś garderoba co wy na to.

2. Guest

Re: Rodzynek

czy na prawdę nie ma zainteresowania tym domem dlaczego, co jest nie tak

3. Guest

Nam też się bardzo podoba ten projekt i chyba się na niego zdecydujemy. Mąż zastanawia się nad powiększeniem łazienki na górze ale jeszcze nad tym dyskutujemy.

4. Guest

Mi też się podoba ten projekt,chociaż mam dylemat czy wybrać Rodzynka czy Krzysia?Bardzo podobne są te projekty... Proszę piszcie odnośnie kosztów budowy tego domku,bo nigdzie nie mogę ich znaleźć.
    pzdr.

5. Guest

Witam
    Mi też bardzo podoba się Rodzynek. Brałem pod uwagę Krzysia i Adaśia. Wygrał Rodzynek. Mam tylko zamiar wyciągnąć zadaszenie nad wyjściem z salonu.

6. Guest

Witam, ja również brałam pod uwagę Krzysia i Adasia, jednak Rodzynek najbardziej mi odpowiada. Czy ktoś zakupił już projekt lub ma kosztorys? Bardzo mnie ciekawi koszt budowy.

7. Guest

Witam,
    Chciałam się spytać czy ktoś już zakupił projekt Rodzynka? A może ktoś wie jakie są koszty jego postawienia. My z mężem pisaliśmy do pracowni o kosztorys i miał być on zamieszczony na początku marca ale do dziś go nie ma

8. Guest

My właśnie zakupiliśmy ten projekt i również myślimy o wejściu do kotłowni z garażu i dodaniu okna w salonie i w kuchni. A jest już może ktoś, kto rozpoczął budowę? U nas na razie trwa walka z przyłączeniem wodociągu i kanalizy, więc budowa zacznie się zapewne na wiosnę. Proszę o kontakt "rodzynkowiczów" i pozdrawiam!

9. Guest

Czy nikt nie buduje Rodzynka???

10. Guest

Witam Ja buduję Rodzynka z wywalonym sufitem nad salonem (6m wysoki salon, balkon i schody wolne od ściany)! Polecam bo projekt prosty i piękny! Pozdrawiam

11. Guest

Witam, ja kupiłam projekt Rodzynek , ponieważ bardzo mi się podoba jego prostota i układ pomieszczeń.Wprowadziłam kilka zmian (właśnie nanosi je architekt) a mianowicie :przeniosłam kominek do środka salonu, kuchnia będzie z tyłu a na ścianie gdzie w oryginale jest kominek dołożyłam duże okna tarasowe ponieważ południe na działce mam z przodu domu w ten sposób słońce w salonie będzie od rana do wieczora , pomniejszyłam gabinet i łazienkę na parterze robiąc pralnie z suszarnią ,pod schodami schowek o dwa stopnie w dół aby był wyższy, góra bez zmian .Pozdrawiam

12. Junior Member Bogna is on a distinguished road
    Wpisów
    2
    Witam!
    Budujemy naszego Rodzynka! Ale fakt, nie jest to popularny projekt. Jesteśmy na etapie prac ziemnych. Rodzynek jest super, przed podjęciem decyzji obejrzeliśmy jednego RODZYNKA , praktycznie gotowego. Wyglądał jeszcze lepiej niż na papierze. Powierzchnia wykorzystana w 100% , super funkcjonalny. Praktycznie budujemy wg. projektu, jedyna zmiana to pomieszczenie gospodarcze połączone z kotłownią ,w miejsce garażu.
    Ostatnio edytowane przez Bogna ; 18-09-2010 o 00:20

Zamknięty temat

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów